از داخل این کیک «شکلات مذاب» بیرون می‌ریزد!

ماهنامه کیک و شیرینی: چاکلت لاوا کیک که یک نوع کیک شکلاتی است که وقتی‌ آنرا برش میدهید، شکلات ذوب شده از آن بیرون میریزد.

میزان سرو: ۶ نفر

مواد لازم:

  • کره: ۱۵۰ گرم
  • شکلات نیمه تلخ: یک و یک سوم پیمانه
  • آرد: یک دوم پیمانه
  • پودر شکر: یک و یک دوم پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • زرده تخم مرغ: ۳ عدد
  • اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
  • پودر قهوه فوری: یک دوم قاشق چای خوری (در صورت تمایل)
  • برگ نعناع: برای تزیین
  • بستنی وانیلی: برای سرو

 

 چاکلت لاواکیک

طرز تهیه:

۱٫ کره و شکلات نیمه تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.

 

۲٫ آرد و پودر شکر را اضافه کرده و به خوبی مواد را مخلوط کنید.

 

۳٫ تخم مرغ ها و زرده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

 

۴٫ اسانس وانیل و پودر قهوه فوری را اضافه کنید.

 

۵٫ مواد را به خوبی مخلوط کنید.

 

۶٫ خمیر به دست آمده را در قالب کاپ کیک ۶ حفره ای از قبل چرب شده و آرد پاشیده شده بریزید و به مدت ۱۴ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک ها بپزند و قسمت میانی آنها کمی نرم و بلافاصله سرو کنید.

 

۷٫ آنها را با برگ نعناع تازه، میوه های دلخواه و بستنی وانیلی تزیین کنید.

نکته: توجه داشته باشید که اگر کیک ها بیش از حد بپزند، قسمت میانی آنها به صورت شل و مذاب نخواهدبود.

نوشته از داخل این کیک «شکلات مذاب» بیرون می‌ریزد! اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.