از نان سبوس دار استفاده کنید
دكتر گيلورد هاوزر، در كتاب گذرنامه براى يك زندگانى نوين، مىنويسد:
«روز به روز بر دامنه تجربيات و مطالعات درباره پيدايش بيمارى سرطان افزوده مىشود و همه كسانى كه در اين راه كار مىكنند، جملگى معتقدند كه سرطان، عاقبت شوم يك تغذيه بد است» و سپس اضافه مىكند: «در آمريكا، دسته مورمونها كه اصول مذهبى آنان را وادار مىكند رژيم غذايى خاصى داشته باشند، هيچوقت، مبتلا به سرطان نمىشوند و حال آنكه بسيارى از آمريكاييان چون رژيم غذايى را رعايت نمىكنند، سرطان مىگيرند». پس از هزاران آزمايش كه در حيوانات به عمل آمد بر دانشمندان محقق شد كه يكى از علل و عوامل پيدايش سرطان، كمبود منيزيم در بدن است و اين مطلب، نه تنها در مورد حيوانات، بلكه در آدمى نيز صدق مىكند. در كتاب سرطانشناسى نيز با عنوان «كمبود منيزيم غذايى و خاصيت سرطانزايى آن»، همين مطلب را تأييد مىكند و مىگويد: «سابقا، نان يكى از غذاهايى بود كه منيزيم زيادى در بر داشت ولى امروزه با طرقى جديد كه براى تهيه آن متداول است، منيزيم آن بسيار كم است». در بين كليه غذاهاى نباتى، گندم بيش از همه منيزيم دارد و كمبود آن در زنان، در بروز سرطان مؤثر است. اين ماده كه اهميت حياتى آن براى بدن محرز است فقط در سبوس گندم موجود است نه در آرد سفيد. دلبه كه روى حيوانات تجربه كرده، ثابت كرده است نان سفيد استعداد بروز سرطان را در آنها زياد مىكند، در صورتى كه نان سبوسدار اين استعداد را ايجاد نمىكند.
منبع: مجموعه آثار دکتر سید جلال مصطفوی کاشانی
دسته : توصیه, غذای سالم
دیدگاه ها
نوشته از نان سبوس دار استفاده کنید اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.