بیسکوییت کرانچ نارگیلی

ماهنامه کیک و شیرینی – معصومه خوانساری: بیسکویت کرانچ نارگیلی، یک بیسکویت بسیار خوشمزه و عالی است که می توانید از آن برای پذیرایی از عزیزانتان استفاده کنید.

مواد لازم:

  • کره: ۱۲۰ گر
  • پودر قند: ۱۵۰ گرم
  • آرد: ۲۱۰ گرم
  • نشاسته ذرت (سفیدرنگ): ۳۸ گرم
  • اسانس وانیل: یک ق چ
  • تخم مرغ: یک عدد زرده + نصف سفیده
  • پودر نارگیل: ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر: سه ق چ

مواد رویه:

  • سفیده تخم مرغ: یک عدد
  • پودر نارگیل: به مقدار لازم

 بیسکوییت کرانچ نارگیلی

طرز تهیه:


کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت تقریبی سه دقیقه بزنید تا کاملا سبک و کرمی شکل شود. تخم مرغ را اضافه کنید و حدود یک دقیقه بزنید. سپس اسانس وانیل را نیز بیافزایید و هم بزنید. همزن را خاموش کرده ترکیب آرد، بیکینگ پودر و نشاسته ذرت الک شده را اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در آخر پودر نارگیل را بیافزایید و با لیسک مخلوط کنید.

خمیر کمی چسبندگی دارد که این چسبندگی با استراحت در یخچال از بین می رود. خمیر را با روکش حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. سپس مقادیر خیلی کم از خمیر برداشته بین دو لایه کیسه فریزر که آرد پاشی نموده اید با وردنه به ضخامت تقریبی ۳ میلی متر باز نموده و کاتر گرد بزنید و در سینی فر بچینید.

خمیرهای کاتر خورده را حدود ۱۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید. سپس با سفیده تخم مرغ رومال نمایید و رویش پودر نارگیل بپاشید و در فر از پیش گرم شده به دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۱۲ تا۱ ۵ دقیقه بپزید در حدی که لبه های بیسکویت ها طلایی شود. سپس با یک کاردک بیسکویت ها را از سینی جدا نمایید و روی توری فلزی خنک کنید.

نوشته بیسکوییت کرانچ نارگیلی اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.