ترشی لیته گوجه فرنگی

مجله سرآشپز: توی هوای سرد یک ترشی لیته کنار غذا خیلی میچسبه. هم سریعه هم خوشمزه!

مواد مورد نیاز

  • بادنجان: ۶۰۰ گرم
  • گوجه فرنگی: ۷۵۰ گرم
  • سرکه سفید: ۱ پیمانه
  • سرکه قرمز: ۱ پیمانه
  • هویج (بدو دانلودی خردشده): ۱ پیمانه
  • فلفل دلمه ای سبز (بدو دانلودی خردشده): ۱ عدد
  • فلفل تند (ریز خردشده): ۳ عدد
  • سیر (خردشده)ک ۳ حبه
  • زردچوبه: ۱ ق چ
  • سیاه دانه: ۱ ق س
  • نمک: سه و یک دوم ق س
  • آب: ۱ پیمانه

 

لیته گوجه فرنگی 

روش پخت


۱٫    پوست بادنجان را بگیرید و به همراه سرکه قرمز و آب داخل قابلمه ای روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت برداشته و در صافی بگذارید تا خنک شود. بعد آن را ساطوری خرد کنید.

۲٫    هویج، فلفل دلمه ای، فلفل تند، بادنجان، سیر، زردچوبه و سیاه دانه را درون ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید.

۳٫    پوست گوجه فرنگی را بگیرید و پوره کنید. بعد پوره گوجه فرنگی، سرکه سفید و نمک را داخل ظرف دیگری ریخته با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

۴٫    مایه گوجه فرنگی را به مخلوط سبزیجات بیفزایید و داخل شیشه ای بریزید. بعد آن را ببندید و به مدت ۳ روز در دمای محیط و ۱۰ روز در یخچال قرار دهید. سپس نوش  جان کنید.

نوشته ترشی لیته گوجه فرنگی اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.