خواص خوراکی بادنجان « مجله اینترنتی طب سنتی بدو دانلود


خواص خوراکی بادنجان

مزاج بادنجان در درجه دوم گرم و خشک است، بادنجان قابض، نفاخ، مقوی معده، مسدد کبد،مسکن ورم ها و دردهای گرم، مولد سودا است. رنگ رخسار را فاسد می گرداند و خوش بو کننده عرق بد بوی زیر بغل و بیخ ران می باشد. عصاره میوه‌ های بادنجان برای رفع جراحات گلو مفید است. مصرف زیاد بادنجان، باعث درد و سبدو دانلودی پهلو، تیره و بدرنگ‌ شدن پوست، غلظت خون، بواسیر و واریس، اندوه و افسردگی، و تولید سودا در بدن می‏شود. برای اصلاح این عوارض، باید آن را با روغن و گوشت و سرکه مصرف کرد. بادمجان را حتما بايد بحالت كاملا رسيده مصرف كرد زيرا خام آن طعم تلخ درد و در آنهائيكه آسم و برونشيت دارند باعث تحريك اين بيماريها مي شود. بادمجان را مي توان براي از بين بردن ورم و التهاب روي عضو ملتهب گذاشت. دانه بادمجان ايجاد يبوست می كند. ريشه بادمجان و شاخه های خشك شده و برگهاي آن اثر بند آورنده خون را دراست و قابض بوده و مي توان در آن براي درمان احتلام بانه و انواع خونريزيها استفاده كرد. بادمجان پادزهر خوبي براي مسموميت هاي حاصل از خوردن قارچ سمي است. خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز می كند و شخص را ازخطرسكته قلبی محفوظ می دارد . آب زردرنگي كه در موقع نمك زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج مي شود براي خشك كردن عرق دست و پا بهترين دارو است و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق مي كند بايد دست و پاي خود را با آن چند بار در روز بشويند تا از شر اين مرض آسوده شوند. اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن را با سركه خمير كنند و به زگيل بمالند زگيل كنده خواهد شد. از بادمجان مي توان به عنوان مسكن براي تسكين در استخوان شكسته و ضرب خورده استفاده كرد بدين طريق كه بايد بادمجان را در فر بگذاريد كه نيم پز شود و سپس آب آنرا با فشار بگيريد و بعد بمقدار نصف اين مقدر آب به آن شكر قهوه اي اضافه كنيد آنرا هم بزنيد و بنوشيد.

عضویت در کانال تلگرام بدو دانلود

دسته :  خواص خوراکی‌ها

دیدگاه ها



نوشته خواص خوراکی بادنجان « مجله اینترنتی طب سنتی بدو دانلود اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.