دستور پخت بادمجان عثمانی

مجله سرآشپز – ریما بردی: بادمجان در مطبخ عثمانی یک سبزی سلطنتی به‌شمار می‌رفت. آشپز‌های دربار عثمانی برای یافتن طعم و لذت‌های جدید، به بادمجان توجه خاصی نشان می‌دادند. آنان برای راضی کردن خاندان عثمانی، بیشتر از بادمجان برای ابداع غذاهای جدید، استفاده می‌کردند.

مواد مورد نیاز

  • گوشت سردست گوسفند (قیمه ای خردشده): ۳۰۰ گرم
  • پیاز (بدو دانلودی خردشده): ۱ عدد
  • بادمجان (حلقه ای خرد و سرخ شده): ۱ کیلوگرم
  • گوجه فرنگی (فیله و بدو دانلودی خردشده): ۱ عدد
  • سیر بزرگ (له شده): ۲ حبه
  • ماست پرچرب: ۱ پیمانه
  • پودر دارچین: یک دوم ق چ
  • زردچوبه: به میزان لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم

 

روش تهیه بادنجان عثمانی 

روش پخت

۱٫ پیاز را درون قابلمه ای حاوی مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا آب گوشت تبخیر شود. بعد زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین را به آن بیفزایید. سپس ۱ پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.

۲٫ نمک و گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود.

۳٫ بادمجان را درون دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس سیر و ماست را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.

۴٫ مخلوط بادمجان و ماست را درون ظرفی قرار دهید. بعد مخلوط گوشت و گوجه فرنگی را روی آن بریزید. سپس آن را با جعفری (خردشده) تزیین کرده و همراه با نان سرو کنید.

نوشته دستور پخت بادمجان عثمانی اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.