طرز تهیه سس چیمی چوری

ماهنامه سفره ایرانی: چیمی چوری برای مزه دار کردن گوشت قبل از گریل کردن مورد استفاده قرار می گیرد و یا این که پس از پخت و گریل شدن گوشت روی آن مالیده می شود.

مواد لازم:

  • سیر: ۳ الی ۴ حبه
  • برگ نعناع تازه (خرد شده): ۱ قاشق سوپ خوری
  • نمک: ۱ قاشق چای خوری
  • شکر: یک چهارم قاشق چای خوری
  • برگ گشنیز تازه (ریز خرد شده): یک دوم پیمانه
  • شبت تازه (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
  • ارگانوی تازه: ۱ قاشق سوپ خوری
  • پوست رنده شده لیموسنگی: یک دوم قاشق سوپ خوری
  • آب لیمو سنگی تازه: ۱ قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون (فرابکر): سه چهارم پیمانه

 

 طرز تهیه سس چیمی چوری
طرز تهیه:

۱٫ حبه های سیر را در هاون قرار دهید.

۲٫ یک دوم قاشق چای خوری نمک و شکر را اضافه کنید.

۳٫ مواد را با هم مخلوط کرده و له کنید.

۴٫ ساقه سبزیجات را جدا کرده و به هاون اضافه کنید.

۵٫ بقیه نمک را اضافه کنید.

۶٫ پوست رنده شده لیموسنگی و آب آن را اضافه کنید.

۷٫ روغن زیتون را اضافه کنید.

۸٫ مواد را کاملا له کنید.

نوشته طرز تهیه سس چیمی چوری اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.