طرز تهیه پای چوپان برای میهمانی ها

مجله سرآشپز: پای چوپان یک خوراک یا پای گوشتی است که با یک لایه پوره ی سیب زمینی پوشانده شده و در فر پخته میشود.

مواد مورد نیاز

  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز (ریز  خردشده): ۲ عدد
  • خمیر تارت: به میازن لازم
  • کره: ۱ ق س
  • هویچ (بخارپز و بدو دانلودی خرد شده): ۱ عدد
  • ذرت: ۳ ق س
  • نخودفرنگی: ۳ ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • سیب زمینی (پوره شده): ۳ عدد
  • روغن مایع: به میزان لازم

 

 طرز تهیه پای چوپان برای میهمانی ها

روش پخت


۱٫    خمیرتارت را روی سطح صافی پهن کرده و با کاتر گرد کوچک برش بزنید.

۲٫    قالب های مافین را با مقداری روغن مایع چرب کنید و داخل هر قالب یک برش خمیر قرار دهید. بعد روی آن را با نوک چنگالی چند سوراخ بزنید. بعد قالب ها را داخل فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا خمیر کمی بپزد و طلایی رنگ شود.

۳٫    پیاز با مقداری روغن داخل تابه ای ریخته و تفت دهید تا سبک شود، بعد گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

۴٫    کره، هویج، ذرت، نخودفرنگی (یا لوبیا سبز پخته و خردشده)، یک چهارم پیمانه جوش، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن تبخیر شود.

۵٫    ۵٫ مایه گوشت و سبزیجات را به وسیله قاشقی داخل تارت های آماده شده بریزید و روی هر کدام مقداری پوره سیب زمینی قرار دهید (در صورت تمایل می توانید پوره سیب زمینی را داخل قیفی ریخته و روی مواد قیف بریزید)

۶٫    قالب ها را در طبقه وسط فر از پیش گرم شده با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا تارت آماده شود (در صورت تمایل می توانید در ۵ دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی سیب زمینی کم رشته شود).

۷٫    تارت آماده شده را با مقداری جعفری تزیین و سرو کنید.

نوشته طرز تهیه پای چوپان برای میهمانی ها اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.