طرز تهیه چیزکیک بادام و عسل

ماهنامه کیک و شیرینی – ماندانا حسین زاده: این چیزکیک یک دسر بسیار خوشمزه و خاص است.

مواد لازم خمیر:

  • کره: ۱۲۵ گرم
  • شکر: ۱۲۵ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • آرد: ۲۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۱ ق چ
  • وانیل: یک هشتم ق چ

مواد لازم کره:

  • پنیر ماسکارپونه: ۵۰۰ گرم
  • شکر: ۱۵۰ گرم
  • پودر پودینگ وانیلی: ۱ بسته
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • روغن مایع: ۱۰۰ میلی لیتر
  • خامه صبحانه: ۲۰۰ میلی لیتر
  • شیر: ۱۰۰ میلی لیتر

مواد لازم رویه:

  • کره: ۲۵ گرم
  • عسل: ۵۰ گرم
  • شکر: ۱ ق س
  • خامه صبحانه: ۲ ق س
  • بادام پرک: ۱۰۰ گرم

 

 چیزکیک بادام و عسل

طرز تهیه:


برای تهیه خمیر، کره نرم شده و شکر را با همزن خوب بزنید تا سبک و کرمی شود تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیر جمع شده و بدست نچسبد ممکن است کمتر و یا بیشتر از آرد دستور استفاده شود، فقط دقت کنید خمیر نرمی حاصل شود، قالب کمربندی ۲۳ سانتی متری را انتخاب کرده و کف آن کاغذ روغنی بیندازید، نیمی از خمیر را کف قالب پرس کنید نیم دیگر خمیر را روی سطح آردپاشی شده به عرض حدود ۴ سانتی متر و طول حدود ۷۰ سانتی متر باز کنید سپس خمیر را رول کرده و دور قالب بیندازید و با فشار دست کف و دیواره خمیر را بهم بچسبانید قالب را نیم ساعت در یخچال بگذارید سپس کرم آماده را روی خمیر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه بپزید.

پس از سپری شدن این مدت قالب را از فر درآورده مواد رویه را روی چیز کیک ریخته و یک ربع دیگر در فر بگذارید سپس نیم ساعت در فر خاموش و بعد در دمای محیط خنک کرده و بعد یک شبانه روز در یخچال بگذارید.

 
برای تهیه کرم؛ پنیر به دمای محیط رسیده و شکر را با دور کند همزن حدود ۱۰ دقیقه بزنید تا شکر خوب حل شود تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و یک دقیقه دیگر بزنید. روغن مایع، شیر و خامه صبحانه را نیز افزوده و همچنان با دور کند کمی بزنید. پودر پودینگ وانیلی را افزوده و با لیسک مخلوط کنید اگر گلوله هایی داخل کرم دیده شد می توانید یک دور به آرامی با همزن بزنید.

برای تهیه رویه؛ کره، عسل، شکر و خامه را داخل شیرجوش ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید و یکی دو بار هم بزنید تا کره ذوب شده و شکر حل شود سپس از روی حرارت برداشته و بادام پرک را اضافه کنید.

نکته:


۱٫    در تهیه انواع چیزکیک دقت نمایید که حتما مواد با دور کند همزن زده شود در غیر این صورت حباب های درشتی در چیزکیک ایجاد خواهدشد.

۲٫    چیزکیک تنوری را بلافاصله از فر خارج ننمایید چون اختلاف دما باعث ایجاد ترک های عمیقی روی چیزکیک خواهدشد.

۳٫    بجای پودینگ وانیلی می توانید از طعم های مورد دلخواه پودینگ استفاده کنید.

۴٫    برای تهیه رویه کاراملی می توانید بجای شکر از شکر قهوه ای استفاده کنید.

نوشته طرز تهیه چیزکیک بادام و عسل اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.