طرز تهیه کیک دولایه

ماهنامه کیک و شیرینی: میتوانید این کیک خوشمزه را برای تولد‌ها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم خمیر:

  • کره: ۲۰۰ گرم
  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پودر کاکائو: ۸۵ گرم
  • آرد: ۱۴۰ گرم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • شیر: ۳ قاشق سوپ خوری

مواد لازم کرم:

  • شکر: ۱۶۰ گرم
  • شیر: ۳ پیمانه
  • آرد: ۳ قاشق سوپ خوری
  • کره: یک قاشق سوپ خوری

مواد لازم رویه:

  • میوه های دلخواه: به مقدار لازم
  • شکر: ۲ قاشق سوپ خوری
  • آب: ۲ قاشق سوپ خوری

 

 کیک دولایه


طرز تهیه:

۱٫ ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند.

۲٫ تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.

 

۳٫ پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.

 

۴٫ در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

۵٫خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

 ۶٫ سپس کیک را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود.

۷٫ برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید.

 

۸٫ هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.

۹٫ کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.

 

۱۰٫ برای تهیه رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.

 

۱۱٫ میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.

 

۱۲٫ سپس روی کیک را با آن تزیین کنید.

نوشته طرز تهیه کیک دولایه اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.