قارچ شکم پر؛ ارزان و اعیانی

مجله زندگی ایده آل: خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.

مواد لازم:

  •   قارچ درشت ۲۰۰ گرم
  •   گرد نان ۵۰ گرم
  •   پنیر موتزارلا ۷۵ گرم
  •   جعفری ساطوری ۳ قاشق غذاخوری
  •   روغن مایع: ۳قاشق غذاخوری
  •   نمک و فلفل به میزان لازم

 

 قارچ شکم پر ارزان و اعیانی
روش تهیه:

۱٫  ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.

۲٫  ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری و پنیر را با هم مخلوط کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تمام مزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.

 

۳٫ قارچ ها را در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر گریل کنید تا پنیر برشته
شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.

 

نکته:

۱٫ قارچ
را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم
خودرا از کف خواهدداد.

 

۲٫ به صورت کلی قارچ بیشتراز ۵ دقیقه احتیاج به حرارت
ندارد ضمن اینکه اسلایس های قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند.

نوشته قارچ شکم پر؛ ارزان و اعیانی اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.