نان کنجدی با عطر و طعم فوق العاده

ماهنامه کیک و شیرینی: این نان مقوی و خوشمزه را میتوانید به عنوان یک صبحانه کامل نوش جان کنید.

طرز تهیه:

ماست، تخم مرغ و کره را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید. روغن را اضافه و مخلوط کنید. آرد، پودر دارچین، پودر هل، جوش شیرین و نمک را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.

گلوله هایی از خمیر جدا کنید و به اندازه ۱۰ الی ۱۵ سانتیمتر رول کنید. سه عدد از رول های خمیر را کنار هم قرار داده و آنها را مانند بافت به هم متصل کنید. خمیرهای کناری را با دست کمی به بیرون بکشید.

این کار را با بقیه رول های خمیر تکرار کنید. آنها را در سینی فر از قبل چرب شده انتقال دهید. زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و دانه های کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.

پیشنهاد:

می توانید نان ها را به شکل های دلخواه (گیس بافته، پیچ و …) در آورید.

نوشته نان کنجدی با عطر و طعم فوق العاده اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.