پیاز،کاهش دهنده قند خون | مجله اینترنتی طب سنتی بدو دانلود


پیاز،کاهش دهنده قند خون

در پياز يك ماده محرک قلب وجود دارد. خوردن پياز قند خون را كاهش می‏دهد و ترشح صفرا را زياد مى‏كند. پياز ضد سرفه و قاعده‏ آور و مدر است. در شيره تازه پياز يك عامل پايين آورنده قند خون يافته‏ اند كه در اثر بخار فرار است و فعاليت خود را از دست مى‏ دهد. شيره پياز تازه تا حدودى باكترى‏ كش است. پياز و پيازچه و موسير محلل و ضدعفونى‏ كننده و التيام‏ دهنده زخم هستند. اگر آب آنها با عسل مخلوط شود براى محل سوختگى مفيد است. چكانيدن آب آن در گوش براى رفع سنگينى شنوايى و طنين در گوش و پاك كردن چرك و تحليل باد آن مفيد است. پياز براى گرم‏ مزاجان مضر است و اسراف در خوردن آن موجب ايجاد فراموشى و نفخ و بادهاى غليظ و خلط غليظ و تشنگى و سردرد است، براى اين كار بايد پياز را با آب و نمك شست و با سركه خورد و بعد از خوردن پياز براى اجتناب از ناراحتى‏هاى جانبى آن آب انار و كاسنى ميل شود. براى رفع بدبويى پياز مى‏توان باقلا و يا گردوى پخته و يا نان سوخته خورد و پيازداغ يا پياز سرخ شده اين ناراحتى‏ها را ندارد و بو نيز ندارد.
منبع : معارف گیاهی، حسین میرحیدر

عضویت در کانال تلگرام بدو دانلود عضویت در کانال طبیب شهر

دسته :  گیاهان دارویی

دیدگاه ها



نوشته پیاز،کاهش دهنده قند خون | مجله اینترنتی طب سنتی بدو دانلود اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.