کیک اسفنجی؛ کیکی ساده مخصوص تازه کار‌ها

ماهنامه کیک و شیرینی: کیک اسفنجی از مواد پایه تشکیل می شود و برای تهیه کیک های زیبا به کار می رود. ملیس چولاک (Melis Colak) قناد ترکیه ای در اینجا طرز تهیه یک کیک لذیذ و خوشمزه را با استفاده از کیک اسفنجی آموزش می دهد.

میزان سرو: ۶ الی ۸ نفر

مواد لازم:

 

  • تخم مرغ: ۷ عدد
  • شکر: ۲۰۰ گرم
  • آب: ۳۵ میلی لیتر
  • نشاسته: ۵۵ گرم
  • آرد: ۱۷۰ گرم

 

طرز تهیه کیک اسفنجی 

۱٫ ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

 

۲٫ نیمی از شکر را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.

 

۳٫ بقیه شکر را به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و با همزن به خوبی بزنید تا مخلوط حجیمی حاصل شود.

 

۴٫ آب را اضافه کنید. نشاسته و آرد را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید.

 

۵٫ مخلوط سفیده تخم مرغ پف کرده را طی سه مرحله به مواد اضافه و مخلوط کنید.

 

۶٫ خمیر به دست آمده را در یک قالب گرد (به قطر ۲۲ سانتی متر) پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

 

نکته:

• تخم مرغ ها باید به دمای محیط برسند، زیرا تخم مرغ سرد به خوبی پف نمی کند.
• همیشه آرد را قبل از اضافه کردن به مواد الک کنید.

نوشته کیک اسفنجی؛ کیکی ساده مخصوص تازه کار‌ها اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.