برترین ها: بیشتر کیک های عروسی با گل و بته های فراوان با گل های طبیعی یا گل های خوراکی با طعم فوندان (Fondant) درست می شوند. قبلاً برای درست کردن کیک ها از خامه استفاده می شد، ولی حالا فوندان جای خامه تزئینی را در کیک ها گرفته است، زیرا به سازنده آن امکان آن را می دهد که با انعطاف پذیری فوندان، گل ها با جزئیات و دقت بیشتری درست شوند. فوندان به لایه خوراکی روی کیک گفته می شود که معنای لغوی این کلمه فرانسوی، “ذوب شدن” است.
- ۱ قاشق غذاخوری ژلاتین بدون طعم
- ربع فنجان آب سرد
- ۱ قاشق چایخوری عصاره بادام
- نیم فنجان شیره ذرت رقیق
- ۱ قاشق غذاخوری گلیسیرین
- ۹۰۰ گرم شکر شیرینی پزی
- نیم قاشق چایخوری کره نباتی سفید شیرینی پزی

۶٫ فوندان را داخل کیسه پلاستیکی بپیچید و هوای آن را بگیرید تا خشک نشود. این فوندان تقریباً تا شش روز در یخچال می ماند.

پس از آنکه فوندان را درست کردید، با رنگ غذا آن را به رنگ دلخواه خود درآورید و با ابزارهای قنادی مخصوصی که از فروشگاه های لوازم قنادی می خرید می توانید همانطور که در شکل می بینید با فوندان های رنگی، گل های رز زیبا برای کیک خود درست کنید. این کار کمی صبر و حوصله می خواهد، ولی در عین حال یکی از فعالیت های مهیج و در نهایت رضایتبخش، زیبا و به درد بخور است.
در زیر چند نمونه از کیک های عروسی گلدار را مشاهده می کنید.
نوشته کیک های گلدار مخصوص عروسی اولین بار در بدو دانلود پدیدار شد.